Hotel

Hotel Florjančkov hram je najboljša izbira za elegantno namestitev v Ljubljani. Hotel ponuja visoko kakovostne nočitvene kapacitete in moderno, a hkrati tradicionalno kulinarično ponudbo.

Naš hotel vas sprejme z vsem udobjem, ki ga pričakujete od tradicionalnega in družinskega, pa vendarle mestnega hotela: prijetno vzdušje, kvalitetna oprema, sodoben dizajn, tradicionalne in elegantne podrobnosti, udobje, profesionalne storitve, tradicionalni in družinski pridih in prostorne hotelske sobe v Ljubljani.

Resnična prednost našega hotela je tudi odlična lokacija. Hotel je lociran v okolici glavnega mesta Ljubljana. Do nas pridete z mestnim avtobusom št. 6, 8 in 11. Lokacija je mirna, obdana z naravo, ima neposredno infrastrukturno povezanost, bližino poslovnega središča in je od starega mestnega jedra oddaljena manj kot pet kilometrov. Od hotela do središča mesta je urejena pešpot in kolesarska pot, ki vodi neposredno do starega mestnega jedra in obiskovalcu omogoča enostaven in hiter dostop. Nudimo vam možnost brezplačne uporabe kolesa, brezplačno parkirišče, popuste pri dejavnostih v okolici (mestno kopališče in športni center Laguna, teniška akademija Breskvar) in taksi prevozu.

V bližini se nahaja stadion in arena Stožice, kjer se odvijajajo vsi pomembnejši športni dogodki in koncerti.